Amore Arrangement

Amore in Festa, liefde voor elkaar én liefde voor de maag. Maak van Festa jullie eigen bruiloftsfeest! Binnen of buiten genieten van gezelligheid met een lekker drankje en Italiaanse hapjes. Het Amore Arrangement bij Festa a Bacco is een arrangement vanaf slechts € 29,95,- per persoon.

Hierbij geniet je van een heerlijk welkomstdrankje met petit four. Daarna is het tijd voor de drankjes en zowel warme als koude hapjes. Naarmate de avond verloopt komen er lekkere chipjes of nootjes op tafel en kun je genieten van lekkere kleine tapas. Natuurlijk kun je deze avond ook onze specialiteit proeven: overheerlijke pizza.

Amore Arrangement vanaf € 29,50,- per persoon

  • Ontvangst met welkomstdrankje/koffie/thee en petit four
  • Frisdrank, bier, huiswijnen (+ mix drankjes 3,50 extra)
  • 3 hapjes warm en koud
  • Chipjes of nootjes
  • Kleine tapas op tafel: brood met knoflooksaus, olijven, gedroogde tomaatjes, kaas en salami
  • Pizza punt

Voor meer informatie over deze of andere arrangementen kun je contact met ons opnemen. Ben je geïnteresseerd in dit arrangement, dan kun je online alvast meer informatie opvragen of ons bellen via 0548-681491.

Vrijblijvend de mogelijkheden opvragen

Hapjes en drankjes

Een goed begin met een welkomstdrankje en bijpassende petit four. Er is ruime keuze aan drankjes met of zonder alcohol, chipjes en nootjes op tafel. We gaan drie maal rond met lekkere hapjes zowel warm en koud. En, we zetten Italiaanse antipasti (tapas) schalen op tafel zodat iedereen zelf kan pakken. Als afsluiting gaan we rond met een variatie aan pizzapunten.

Onze zaal

De zaal is neutraal ingericht en simpel aan te passen naar eigen smaak en wens. Wel zo fijn natuurlijk! De deuren kunnen we openzetten, zodat je direct toegang hebt naar ons buitenterras midden in de natuur met als extraatje prachtig uitzicht op een onvergetelijke zonsondergang.

Extra opties

Dit arrangement kun je uitbreiden met extra’s cocktails en extra hapjes of een exclusieve aankleding of inrichting. Dit bespreken wij uiteraard graag met je. In overleg is van alles mogelijk.

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing

  • Alle genoemde vanaf-prijzen zijn inclusief btw
  • Veranderingen, zoals speciale wensen of uitbreidingen, zorgen mogelijk voor een prijsverandering
  • Na de maximale tijdsduur van een arrangement worden dranken berekend op nacalculatie
  • Bovenstaande samengestelde arrangementen zijn slechts een greep uit alle mogelijkheden

Wat onze klanten zeggen

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Bekijk de arrangementen >