Bella Vita Arrangement

Op zoek naar een locatie voor een onvergetelijk bruiloftsfeest? Het Bella Vita arrangement bij Festa a Bacco is een arrangement vanaf slechts € 25,95,- per persoon. Hierbij geniet je van een heerlijk welkomstdrankje met petit four. Daarna is het tijd voor de drankjes en zowel warme als koude hapjes. Uiteraard kun je deze avond ook nog genieten van één van Bacco’s specialiteiten: pizza.

Bella Vita Arrangement vanaf € 25,95,- per persoon

  • Ontvangst met welkomstdrankje/koffie/thee en petit four
  • Frisdrank, bier, huiswijnen (+ mix drankjes 3,50 extra)
  • 3 hapjes warm en koud
  • Pizza punt

Voor meer informatie over deze of andere arrangementen kun je contact met ons opnemen. Ben je geïnteresseerd in dit arrangement, dan kun je online alvast meer informatie opvragen of ons bellen via 0548-681491.

Vrijblijvend de mogelijkheden opvragen

Hapjes en drankjes

Voor de hapjes en drankjes ben je bij ons aan het juiste adres. Je krijgt natuurlijk een welkomstdrankje met bijbehorende zoetigheid. Ook gaan we drie keer rond met warme en koude hapjes. Als afsluiter kun je een heerlijke variatie aan pizzapunten van ons verwachten.

Onze zaal

Onze moderne zaal is compleet ingericht voor kleine en grote feesten. Je hebt prachtig uitzicht over de weilanden en een heerlijk buitenterras midden in de natuur. De zaal staat naar eigen wens opgesteld met zitjes en statafels. Verlichting is in kleur aan te passen en de buitenopstelling passen we voor je aan.

Extra opties

Er zijn diverse mogelijkheden voor de aankleding binnen en buiten om nog meer uw eigen gevoel en smaak te geven. Voor meer informatie kun je natuurlijk contact met ons opnemen.

Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing

  • Alle genoemde vanaf-prijzen zijn inclusief btw
  • Veranderingen, zoals speciale wensen of uitbreidingen, zorgen mogelijk voor een prijsverandering
  • Na de maximale tijdsduur van een arrangement worden dranken berekend op nacalculatie
  • Bovenstaande samengestelde arrangementen zijn slechts een greep uit alle mogelijkheden

Wat onze klanten zeggen

voor elke gelegenheid een passend arrangement

Bekijk de arrangementen >