Feestlocatie in Hellendoorn, Nijverdal en omgeving

Feestlocatie in de omgeving Hellendoorn en Nijverdal? Dan zit je goed bij ‘Festa a Bacco’ waar je geniet van een onvergetelijke tijd. Word je 50 jaar, hebben jullie een 12,5 jarig trouwjubileum of is er een andere feestelijke aangelegenheid? Bij ons geniet iedereen tijdens een topfeest van de lekkerste hapjes en drankjes. Voor elke gelegenheid kun je hier terecht! En het leuke is, dat je met een klein gezelschap, maar ook met grote groepen tot maar liefst 200 personen kunt feesten in onze zaal.

Feest inclusief catering

Naast het huren van de feestzaal kun je ook kiezen voor onze catering, Bacco’s specialiteit. Je geniet van de Italiaanse keuken en hebt hierbij keuze uit diverse arrangementen. Natuurlijk kun je ook je eigen arrangement samenstellen. Lekker eten, dat regelen wij voor je. Je hoeft verder nergens aan te denken en hoeft je alleen maar te focussen op gezelligheid en te genieten van onze service.

Trouw- of verjaardagsjubileum, bedrijfsfeestje of teamuitje

Trouw- of verjaardagsjublileum, bedrijfsfeestje of teamuitje? Onze zaal is geschikt voor allerlei gelegenheden. Kom gewoon eens langs en laat je verrassen. Vervolgens kunnen we samen vrijblijvend de mogelijkheden bespreken!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op