Iets te vieren? Festa a Bacco natuurlijk!

Feestlocatie in de omgeving Hellendoorn en Nijverdal? Huur dan onze feestzaal ‘Festa a Bacco’ en geniet van een onvergetelijke tijd met familie, vrienden of collega’s. Bij ons geniet iedereen tijdens een topfeest van de lekkerste hapjes en drankjes. Voor elke gelegenheid kun je hier terecht! En het leuke is, dat je met een gezelschap tot maar liefst 200 personen kunt feesten in onze zaal.

Catering

Naast het huren van de feestzaal kun je ook kiezen voor onze catering, Bacco’s specialiteit. Je geniet van de Italiaanse keuken en hebt hierbij keuze uit diverse arrangementen. Natuurlijk kun je ook je eigen arrangement samenstellen. Lekker eten, dat regelen wij voor je. Je hoeft verder nergens aan te denken en hoeft je alleen maar te focussen op gezelligheid en te genieten van onze service. Ook wel eens lekker toch?

Familiedag, bedrijfsfeestje of teamuitje

Familiedag, bedrijfsfeestje of teamuitje? Niet alleen kun je bij ons de feestzaal huren. Ook kun je bij ons een kookworkshop doen! Hartstikke leuk voor allerlei gelegenheden. Dit kun je doen in combinatie met het huren van de feestzaal, maar natuurlijk ook zonder. Je wordt bijgestaan door mensen met verstand van zaken op culinair gebied. Na afloop geniet je van je eigen welverdiende kookcreatie.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op