Tijd voor elkaar, la dolce vita

Het zoete leven van Italië. Genieten van het leven zoals de Italianen met het beste ingrediënt tijd. Tijd voor elkaar om samen te zijn, te lachen, te eten, te drinken en de waardering uiten over al het goede in het leven en daar optimaal van kunnen genieten. Dat kan bij Festa a Bacco tijdens een bruiloft, feest of partij of gedurende een vergaderdag.

Bij ons kun je samenzijn met jouw gezelschap of nieuwe mensen leren kennen in een warme omgeving. Binnen kan altijd, maar nog beter is het om buiten het geluksgevoel van een heerlijke zon te voelen in combinatie met een prachtig uitzicht. Zittend onder de walnoten- of appelboom. Om het relaxte gevoel compleet te maken serveren wij bijzondere drankjes en gerechten om optimaal een onvergetelijke dag te krijgen.

Met een goed glas wijn, heerlijke muziek en een fijn gezelschap de ondergaande zon waarnemen, dat zijn momenten die je energie geven en waar je nog jaren met plezier aan terug denkt. Alle producten waar wij mee werken worden met liefde en de juiste zorg gemaakt. Van heerlijke parmaham en parmezaanse kaas tot één van de vele wijnen. Heerlijk!

Bekijk onze arrangementen