Zaal huren voor bruiloften, feesten of meetings

Zaal huren voor een bruiloft of een feestelijke gelegenheid, bijvoorbeeld een jubileum? Onze zaal is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen tot 200 personen. De zaal is ingericht met veel zorg voor een relaxte ervaring in een duurzame omgeving. Optimaal geluid om de juiste sferen te creëren en verlichting die je aan kan passen naar jouw eigen beleving. Een design bar, fijne lederen stoelen aan grote tafels, luchtbehandeling, een ingebouwde beamer en elektrische gordijnen op een ruim podium maken Festa a Bacco compleet en erg geschikt om een fantastisch feest of bruiloft te houden. Kortom, zaaltje huren? Dit is de plek!

Neem contact op

Voor elke gelegenheid 

Festa a Bacco is dé ideale locatie voor elke feestelijke gelegenheid. Of je nu een trouwlocatie zoekt waar je tevens je bruiloft kunt houden of bijvoorbeeld een gezellig feestje wilt geven; het is allemaal mogelijk. Feesten zijn ook uitstekend te combineren met uitstekende catering en/of een leuke workshop.

Workshop in onze kookstudio

Kookworkshop? Natuurlijk, ook dat kan bij Festa a Bacco. Regelmatig horen we: ‘wat is het toch gezellig om samen te koken’. Ja, dat is het ook! Je leert elkaar kennen op een bijzondere en spontane manier door met elkaar heerlijke gerechten te maken en gezamenlijk aan een lange tafel alles te delen en op te eten. De workshops onder professionele begeleiding zijn apart te boeken, maar ook te combineren met vergaderen of andere gelegenheden.

Nieuwsgierig naar meer?