Trouw in Overijssel onder de appelbomen en pergola’s

Zoek je een unieke trouwlocatie in Overijssel? Ontdek Festa a Bacco, gelegen in het groene, landelijke Marle. Voor ons is elke trouwerij bijzonder en we zorgen er samen met jullie voor dat jullie dromen werkelijkheid worden. Buiten trouwen onder de grote appelboom of onder de pergola of zelfs binnen. Je mag zelf de mooiste plek uitzoeken!  Trouwen is bijzonder. Na de plechtigheid staan wij voor iedereen klaar met prosecco, bruidstaart en hapjes en drankjes. Uiteraard allemaal naar eigen keuze. Kom gerust eens langs om de locatie te bezichtigen.

Catering, aan alles gedacht

Voor jullie trouwerij verzorgen bij graag de hapjes en drankjes. Neem rustig de tijd voor alle felicitaties, foto’s en andere gewenste gelegenheden. Ondertussen bereiden wij het diner voor. Mochten jullie in de tussentijd nog een receptie geven, dan zorgen wij ervoor dat je daar alle ruimte voor krijgt en dan rustig aan het diner kunt beginnen. Geef je ook een avondfeest bij ons, dan zorgen wij dat je ruim op tijd klaar bent met het diner en voldoende tijd hebt voor een opfrissing of pauze voordat het grote feest kan beginnen.

Op het gebied van catering zijn we specialist. We weten als geen ander wat goed eten is. Je kunt bij ons kiezen uit vooraf samengestelde arrangementen, maar kunt natuurlijk ook zelf een eigen arrangement samenstellen. Een trouwlocatie in Overijssel, Festa a Bacco natuurlijk!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op