Trouwlocatie in Overijssel? Trouw onder de appelbomen en pergola’s

Festa a Bacco is een unieke trouwlocatie in Overijssel. Buiten trouwen onder de grote appelboom of op het grasveld of onder de pergola of zelfs binnen. Je mag zelf de mooiste plek uitzoeken. Trouwen is bijzonder. Maak gebruik van onze gelegenheid om jullie droom waar te maken. Voor ons is elke trouwerij bijzonder; we zijn dan ook vereerd en trots om deel uit te maken van jullie intieme moment en het creëren van een liefdevolle herinnering. Na de plechtigheid staan wij voor iedereen klaar met prosecco, bruidstaart en hapjes en drankjes. Uiteraard allemaal naar eigen keuze.

Catering

Neem rustig de tijd voor alle felicitaties, foto’s en andere gewenste gelegenheden. Ondertussen bereiden wij het diner voor. Mochten jullie in de tussentijd nog een receptie geven, dan zorgen wij ervoor dat je daar alle ruimte voor krijgt en dan rustig aan het diner kunt beginnen. Geef je ook een avondfeest bij ons, dan zorgen wij dat je ruim op tijd klaar bent met het diner en voldoende tijd hebt voor een opfrissing of pauze voordat het grote feest kan beginnen.

Op het gebied van catering zijn we specialist. We weten als geen ander wat goed eten is. Je kunt bij ons kiezen uit vooraf samengestelde arrangementen, maar kunt natuurlijk ook zelf een eigen arrangement samenstellen. Een trouwlocatie in Overijssel, Festa a Bacco natuurlijk!

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op